Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход на 166 2.4 ЖТД?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Приятелю,тук с теб не съм съгласен.
    Вярно че не е много голяма,но за сметка на това е доста тежка.
    Ами аз имам спомен за някъде около 1490 кг. е колата, за сравнение карах преди време рено Модус - 1300 кг. а да кажем Алфа 159 май беше около 1800 кг. та нещо такова ми е като база за сравнение.
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

В сравнение с 156 е по-тежка но излиза че извънградско гори по-малко от 1.9 жтд. Интересно ми е градско как е предполагам над 10\100км. Някой няма ли да каже нещо за разхода на мултиджета 175 к.с?
      sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
      156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
        В сравнение с 156 е по-тежка но излиза че извънградско гори по-малко от 1.9 жтд. Интересно ми е градско как е предполагам над 10\100км. Някой няма ли да каже нещо за разхода на мултиджета 175 к.с?
        Виж как сам си отговори че е по тежка от 156 и с по голям мотор пък харчи по малко е такъв филм няма и сам го знаеш
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Виж как сам си отговори че е по тежка от 156 и с по голям мотор пък харчи по малко е такъв филм няма и сам го знаеш
          как пък да няма по-големия мотор е по-разтоварен, алоо

---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Колега, малко по-нагоре Борвас е написал бе човек
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

175 к.с. извънградско 5.5 до 120км/ч , а градско 11/100 , но това за автоматика
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

на не-автоматика извънградското до 120 му е 6.0/100, а градското му е 9/100...
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

За 6л съм по съгласен!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

По каталог дават 1480-1490, но моята тежи точно 1620кг с пълен резервоар до капачката. Най-малък разход извънградско ми е давала 4.5 за 150км. А най-голям 8.5 пак за към 150км. Така, че всичко зависи как я караш. Средния ми за последните 4000км е 6.6 като 1/4 е градско.
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Благодаря на всички за инфото вече реших че ще е 166 явно разхода не е толкова страшен колкото мислех.

Comment

Благодаря на всички за инфото вече реших че ще е 166 явно разхода не е толкова страшен колкото мислех.
                      разхода на 166 никак не е страшен моите предишни коли горяха като бесни Рено Клио - 16 извънградско, рено Модус - 18 извънградско(бензин) - градско горяха по-малко - за мен 166 с този разход е перфектна!
                      Но! това е дизелите бензиновите мотори на АР си харчат доколкото знам ама има ли значение - това е Алфа!!!
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        разхода на 166 никак не е страшен моите предишни коли горяха като бесни Рено Клио - 16 извънградско, рено Модус - 18 извънградско(бензин) - градско горяха по-малко - за мен 166 с този разход е перфектна!
                        Но! това е дизелите бензиновите мотори на АР си харчат доколкото знам ама има ли значение - това е Алфа!!!
                        Задължително ще е дизел фейслифт вече ги оглеждам, но първо трябва да си продам 156-цата защото няма къде да държа две коли.

Comment

вземи си фейслифт, но със 150те коня, ако си намериш...то има, не е като да няма
                          верно, не е 175-ца, ама може да си спестиш доста неприятности/разходи...

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            вземи си фейслифт, но със 150те коня, ако си намериш...то има, не е като да няма
                            верно, не е 175-ца, ама може да си спестиш доста неприятности/разходи...
                            Защо чупливи ли са мултиджетите? Споделете как са като здравина двигателите и окачването - предполагам че окачването е като на 156- чупливо и не става много за нашите пътища.

Comment

Защо чупливи ли са мултиджетите? Споделете как са като здравина двигателите и окачването - предполагам че окачването е като на 156- чупливо и не става много за нашите пътища.
                              по предаването-да...

OEM & Ventura Garage

Comment

Чудна работа,моята 140-та е 1730кг. а 136 е 1670кг. Егати има ли две еднакви на кг 166-ци?
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X